SVV Dordrecht '90

Hulptrainer Peter van Velzen zal SVV Dordrecht'90 vanavond coachen tijdens thuiswedstrijd tegen VVV.

De spelersgroep, die na het ontslag van trainer Dick Advocaat directeur Hans Verèl niet accepteerde als zijn opvolger, en voorzitter Kees den Braven besloten het conflict over de technische leiding van de fusieclub over het weekeinde heen te tillen.

Volgens Den Braven moet Verèl de werkzaamheden van technisch directeur combineren met zijn taak van algemeen directeur en volgende week woensdag voor het eerst op de bank zitten.

De spelers van SVV Dordrecht '90 weigerden gistermiddag aanvankelijk te trainen. Bemiddeling van de spelervakbond VVCS had geen resultaat. Pas nadat om 19.00 uur een wapenstilstand was gesloten trainde de selectie van de nieuwe eredivisieclub onder leiding van Van Velzen, die als assistent van Advocaat het seizoen startte.