Tennissuccessen

De Nederlandse successen bij het internationale tennistoernooi in het Amerikaanse New Haven duren voort.

Nadat Jan Siemerink al eerder de derde ronde bereikte, voegden gisteren Richard Krajicek en Paul Haarhuis zich bij hem. De zege van Haarhuis was één van de verrassingen van de dag. De Eindhovenaar versloeg in drie sets de als achtste geplaatste Sovjet Andrei Tsjesnokov: 7-6, 3-6 en 7-5. Nationaal kampioen Krajicek, die in New Haven als vijftiende geplaatst is, had minder problemen met de Israeliër Gilad Bloom: 7-5 en 6-3. Aan de Nederlandse deelneming aan het internationale vrouwentoernooi in Manhattan Beach kwam giosteren een einde. Petra Kamstra volgde het slechte voorbeeld dat Stephanie Rottier een dag eerder zette door te verliezen van de Amerikaanse Debbie Graham. De Nederlandse schreef slechts één game op haar naam.