Dorjee: Feyenoord

Hans Dorjee wordt de nieuwe trainer van Feyenoord. Wim Jansen, die in maart het trainerschap overnam van het duo Bengtsson-Verbeek, wordt technisch directeur.

Dorjee, thans assistent-coach bij PSV, kwam in beeld nadat de mogelijke fusie tussen SVV en Feyenoord afketste. In geval van samengaan was Dick Advocaat toegetreden tot de technische staf van de Rotterdamse club. Jansen is als technisch directeur verantwoordelijk voor onder meer het aan- en verkoopbeleid en de jeugdopleiding. Dorjee is de komende twee jaar trainer-coach van het eerste elftal. Jansen voerde de onderhandelingen en mocht zijn functie min of meer zelf invullen.

Met het aantrekken van de Delftenaar Dorjee, wiens contract bij PSV afliep en die niet verder wilde in Eindhoven, is de technische staf van Feyenoord compleet. Geert Meyer en Pim Doesburg (doelmannen) zijn de andere trainers. Martin Snoeck is tot 1 oktober algemeen directeur.

Hij wordt niet vervangen. Een deel van zijn taken verhuist naar het pakket van Jansen. Feyenoord is bovendien op zoek naar een bureaumanager, die zich ook met commerciele zaken bezig houdt.