Stojkovic

Dragan Stojkovic gaat weg bij Olympique Marseille. Voorzitter Tapie verklaarde de Joegoslavische international aan een Italiaanse club te zullen verkopen. Stojkovic kan kiezen uit aanbiedingen van Verona, Sampdoria en Juventus.

Tapie kochaanvaller een jaar geleden van Rode Ster. Hij betaalde 16 miljoen gulden voor Stojkovic. De voetballer raakte aan het begin van het seizoen zwaar geblesseerd aan de knie. Eenmaal hersteld slaagde hij er niet in een basisplaats te veroveren. In de Europa-Cupfinale tegen zijn oude club Rode Ster speelde hij slechts acht minuten. Olympique Marseille zal het geld dat Stojkovic opbrengt onmiddellijk inves. Tapie is verder van plan een nieuwe trainer naast de Belg Goethals aan te stellen. De voorzitter annex geldschieter was niet tevreden over het taktische plan van de coach in de verloren finale tegen Rode Ster.