PITA DRIEHOEKJES

Voor 16 hapjes bij de wijn 60 g boter 2 theel. oregano 1 eetl. grove mosterd 2 pita broodjes 4 eetl. versgeraspte Parmezaanse kaas I theel. paprikapoeder circa 8 gevulde olijven, in plakjes gesneden

Meng de boter en oregano in een kleine kom. Dek die af en zet hem 1 minuut in de magnetron op 100% (650 watt). Roer er de mosterd door. Snij elk pita broodje in 8 driehoekjes. Snij de driehoekjes horizontaal open, maar niet helemaal door. Besmeer de binnenkant van de driehoekjes met het botermengsel en schik ze dan naast elkaar op een met keukenpapier beklede, ondiepe magnetronschaal. Bestrooi de driehoekjes met de kaas en het paprikapoeder en leg er een paar plakjes olijf op. Zet de schaal ongeveer 2 minuten in de magnetron op 100%, of tot alles doorgewarmd is.