Paul Litjens

Ex-international Paul Litjens zal niet meer terugkeren als bestuurslid technische zaken bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond.

Hij werd ruim twee maanden geleden na de kwestie rondom bondscoach Rob Bianchi vervangen door Theo Ykema. Litjens heeft geen interesse meer in de functie. De KNHB heeft ook bekendgemaakt dat het contract met de als bondscoach terugkerende Hans Jorritsma tot en met de Olympische Spelen van volgend jaar in Barcelona zal lopen. De functie van manager is nog niet ingevuld. Joost Bellaart is daarvoor benaderd. Hij heeft bedenktijd gevraagd. Het Nederlandse mannenhockeyteam heeft in Parijs als voorbereiding op het Europees kampioenschap met 3-0 van lerland gewonnen. Voor Oranje scoorden Taco van den Honert (2x) en aanvoerder Marc Delissen. Woensdag begint Nederland het EK tegen Zwitserland.