Aangetroffen lichaamsdelen gedentificeerd

MIDDELBURG, 30 APRIL. De lichaamsdelen die de politie zaterdagmiddag in een sloot vlakbij het Zeeuwsch-Vlaamse Aardenburg vond behoorden toe aan een 47-jarige man uit Brussel. De Rijkspolitie te Middelburg heeft dit gisteren meegedeeld. De vingerafdrukken van de gevonden lichaamsdelen kwamen overeen met afdrukken in het archief van de Brusselse politie. De Zeeuwse rijkspolitie wilde geen mededelingen doen over de aard van de overtredingen waarvoor de man bij de Belgische politie was geregistreerd.

De politie werd op het spoor gebracht door een tip van een familielid van de dode aan de rijkswacht in Brugge. Naar aanleiding van berichten in de media en in Draaibrug en Aardenburg verspreide vlugschriften waren maandag bij de politie vijftig tips binnengekomen.

Niet bekend