Binnenlandse Zaken

Commandeur Orde Oranje-Nassau: mevr. E. Veder-Smit, lid Eerste Kamer, Leeuwarden; ing. M. de Bruijne, comm. der Koningin Gelderland, Rheden. Ridder Orde Nederlandse Leeuw: drs. J.H. Simons, lid Eerste Kamer, Schiedam; A.A.M.E. van Erp, lid Tweede kamer, Best; drs. D. Eisma, lid Tweede kamer, 's-Gravenhage; mr. F.J.M. Houben, comm. der Koningin Noord-Brabant, Vught; mevr. drs. S.J. Stuiveling, lid Alg. Rekenkamer, Rotterdam; mr. A. Kievits, plv. hoofd Binnenlandse Veiligheidsdienst, Zoetermeer; A.J. Hubers, burgemeester Apeldoorn; mevr. drs. I. Gunther, lid Gedep. St. Zuid-Holland, 's-Gravenhage; mr. dr. A.J.E. Havermans, burgemeester 's-Gravenhage; W.T. van Gelder, lid Gedep. St. Noord-Holland, Amsterdam; mr. C.P.M. Bevers, Hengelo; drs. R. Vos, Groningen; J.D. de Voogd, Vlissingen. Officier Orde Oranje-Nassau, bij bevordering: P. Wagtmans, Rucphen. Officier Orde Oranje-Nassau: H. Hassink, hoofdambt. min. van bin. zaken, Wateringen; dr. H.A. van Leeuwen, oud-chef hoofdafdeling Documentatie en Bibliotheek min. van bin. zaken, De Lier; J.C.M. van Oosten, eerste plv. hoofd secretarie rechtspraak bij de Raad van State, Zoetermeer; W.M.A. Muller, p.r.-functionaris bedrijfseenheid Pensioenen van het Alg. burg. pensioenfonds te Heerlen, Kerkrade; L.J. Hoogland, burgemeester Brunssum; mevr. mr. Th.C.H.M. Huberts-Fokkelman, Oisterwijk; G.M.Scholten, burgemeester Schijndel; drs. K. Musch, Waalre; J.E. van Boeijen, burgemeester Harderwijk; A.R. van Oosterom, oud-hoofd afd. pers. zaken prov. griffie Utrecht, Barendrecht; mr. H.V. van Walsum, burgemeester Delft; A.J.A.L. Bruggeman, burgemeester Leiderdorp; ir. J. van Herk, oud-chef afd. projectmanagement Dienst Gemeentewerken Rotterdam, Krimpen a-d IJssel; drs. A.J.J. Nieuwschepen, fin. dir. Gem. Gezondheidsdienst Rotterdam, Ouderkerk a-d IJssel; mevr. M. Luimstra-Albeda, Amsterdam; J.N. Stuifbergen, burgemeester Heerhugowaard; drs. L.J. Bartelds, Vlagtwedde; mevr. E. Maris-Koster, Terneuzen; H. Praas, oud-chef afd. Waterstaat en Waterschappen prov. griffie Drenthe, Assen. Ridder Orde Oranje-Nassau: A.G. Bos, oud-adviseur directie Brandweer van het min. van bin. zaken, Gouda; J. de Ruiter, hoofd begrotingszaken afd. fin.-econ. zaken van de Raad van State, Zoetermeer; mr. Ph.E. Stobbering, Utrecht; L.J. Cobben, prov. coordinator Rampenbestrijding Limburg, Beek; Th.A.M. van Sloun, gemeenteraadslid Born; G.A.M. Boumans, weth. Brunssum; J. Krocke, gemeenteraadslid Brunssum; J.J.W. van Aubel, weth. Eijsden; mr. E.A. Berger, burgemeester Gennep; K.H. Maessen, oud-gemeenteraadslid Kerkrade; J.G. Beckers, gemeenteraadslid Landgraaf; J.L. Bisschops, gemeenteraadslid Landgraaf; H.W. Mulders, gemeenteraadslid Landgraaf; H.L. van de Wall, gemeenteraadslid Landgraaf; H.P. Smeets, hoofd bur. toezicht gemeentefin. van de Prov. Hoofdgroep Economie en Gemeentefinancien Limburg, Maastricht; P.H.H. Pinxt, weth. Meerssen; J.J.C.M. Niesten, lid Prov. St. Limburg, Roermond; Th.J. Geurten, oud-dir. Stichting Lichamelijke Opvoeding en Sport Sittard, Schinnen; A.J.M.G. Teheux, burgemeester Simpelveld; G.H.A. Stassen, weth. Valkenburg aan de Geul; A.J. Franken, gemeenteraadslid Bergen op Zoom; D.J.J. Nijpels, oud-gemeenteraadslid Bergen op Zoom; A.C. Sengers, Bergeijk;J.J.G.M. Schram, gemeenteraadslid Chaam; A.F. de Kruijf, Drunen; drs. W.C. van Dis, Fijnaart en Heijningen; drs. F.P. Fakkers, oud-gemeenteraadslid Fijnaart en Heijningen; mr. F.A.M. Smit, oud-plv. hoofd bur. Bijstandszaken bij de dienst econ. zaken, bestuurlijke verhoudingen en welzijn Noord-Brabant, 's-Hertogenbosch; L.K.H. Vogel, waarn. hoofd gemeente woningbedrijf te 's-Hertogenbosch; P.A.C.C. van Hout, burgemeester Lieshout; O.L. Moens, Made en Drimmelen; A.H.P. Hogenbosch, burgemeester Mill en St. Hubert; J.H. van Gils, gemeenteraadslid Nieuw Ginniken; A.J. van Dijk, weth. Nistelrode; C.A. Pijnenburg, Oss; S.A.I. du Pont, ggemeenteraadslid Oudenbosch; W.M.M. Kapteijns, weth. Sint-Michielsgestel; F.P.H. Kuijlaars, gemeenteraadslid van Valkenswaard; mr. W.Th. van Rossem, Vught; dr. A.J.D. Seelen, burgemeester Zevenbergen; D. van Boven, weth. Barneveld; H. Geurts, gemeenteraadslid Barneveld; L.J. Hommes, burgemeester Buren; H. Koops, gemeenteraadslid Elburg; A.L. Bouwman, weth. Heerde; C.A. van Wiggen, burgemeester Huissen; G. van Wijncoop, weth. Putten; J. Ordelman, burgemeester Ruurlo; A.L. van Dorst, weth. Ubbergen; A.C. IJpelaar, weth. Waspik; C.G. van Eldik, oud-weth. Westervoort; W.R. Kanters, gemeenteraadslid Zutphen; S. Teeling, oud-weth. Baarn; A. Koelewijn, weth. Bunschoten; M. Hulst, burgemeester Renswoude; G.A.W.G.A. Plomp, gemeenteraadslid Soest; W.C.M. de Meijer, oud-comptabele prov. griffie Utrecht; A. Groen, weth. Woerden; mr. M. Roest Crollius, burgemeester IJsselstein; J. Kroese, oud-ambtenaar prov. griffie Utrecht, Zeist; W. van der Werken, secr. gemeente Giessenlanden; M.N. Baert, oud-chef bur. centrale admin. gemeentepolitie 's-Gravenhage; C.J. Schep, gemeenteraadslid Liesveld; mevr. G. Slob-Minkema, gemeenteraadslid Liesveld tevens lid Prov. St. Zuid-Holland; drs. D.P. Hitzert, weth. Oud-Beijerland; C.W. van Heijningen, gemeenteraadslid Spijkenisse; P. Kastelein, Vianen; G.A. Neijssel, oud-gemeenteraadslid Vlaardingen; A.G. de Kruijk, oud-weth. Zederik; J. Maarse, oud-weth. Aalsmeer; mevr. N. Dennenbroek-Ottenhof, Amstelveen; mevr. M.L. van Houtrijve-Luxwolda, Amstelveen; J. Ritsema, burgemeester Bergen; F. van Luyk, oud-hoofd afd. civiele werken sector stadsontw. en beheer Beverwijk; mr. D.J. Krajenbrink, burgemeester Enkhuizen; H. Bos, oud-gemeenteraadslid Hilversum; mevr. M.C. Sickinghe-van Eeghen, Naarden; mevr. P.R. Pieterse-de Geus, oud-weth. Borne; E.W. Maass, Deventer; W. Mulder, burgemeester Diepenheim; J.J. Vissers, Enschede; J.J. Brummelman, gemeenteraadslid Haaksbergen; J.A. Oltwater, oud-weth. Haaksbergen; F. Hamhuis, gemeenteraadslid Hardenberg; B. Boswinkel, Hengelo; F.H.G. Meijer, weth. Losser; J.R. Bouw, Stad Delden; J. Spikman, oud-chef afd. fin. zaken Steenwijk; G.A.J.J. van Loevezijn, weth. Wierden; dr. ir. G.M.M. Houben, Zwolle; mr. S. Torensma, burgemeester Marum; G.F. Eijgelaar, burgemeester Lemsterland; mr. J. van der Meer, burgemeester Nijefurd; G. Middeldorp, secr. gem. Sneek; K. Steenbeek, Weststellingwerf; J.J. de Vries, weth. Wymbritseradiel; W. Prakken, Odoorn; H.H. Huser, oud-gemeenteraadslid Schoonebeek; M. Meesen, Kortgene; M. Vinke, Middelburg; P. Wisse, burgemeester Wissenkerke; S.K. Westerdijk, Dronten. BINNENLANDSE ZAKEN en JUSTITIE Officier Orde Oranje-Nassau: mr. K.W. Cuperus, oud-secr. International Law Association, Capelle a-d IJssel.