Politie ontdekt ontvoerde Belg

SINT JANSTEEN, 27 APRIL. De rijkspolitie heeft gisteren in Zeeuws-Vlaanderen in een bestelbus een geboeide en mishandelde inwoner van Antwerpen aangetroffen.

Volgens een woordvoerder van de rijkspolitie in Middelburg blijkt de 40-jarige man vrijdagmorgen rond 10.00 uur in een straat in de wijk Hoboken bij Antwerpen, gadegeslagen door veel mensen, te zijn ontvoerd. De groep Hulst van de rijkspolitie hield de bestelbus aan voor controle in verband met vreemd rijgedrag. Toen de politiemensen de twee mannen voorin de bus aanspraken, hoorden zij achterin iemand om hulp roepen. Daar troffen ze de ontvoerde Antwerpenaar aan. Bij onderzoek bleek het slachtoffer kneuzingen over zijn hele lichaam te hebben. Over de aanleiding voor de ontvoering tast de rijkspolitie nog in het duister.