foto: DEN HAAG - CDA en VVD hebben vanmorgen in ...

foto: DEN HAAG - CDA en VVD hebben vanmorgen in een debat in de Tweede Kamer over de Koerden aangedrongen op consequenties voor de betrekkingen met Irak.

Weisglas (VVD) vroeg zich af of men een ambassadeur kan handhaven van een staatshoofd die door de internationale gemeenschap als oorlogsmisdadiger wordt gekenmerkt. Gualtherie van Weezel (CDA) wil dat alle Europese landen de diplomatieke betrekkingen met Irak op een lager niveau zetten. (Foto NRC Handelsblad- Chris de Jongh) DEN HAAG - CDA en VVD hebben vanmorgen in een debat in de Tweede Kamer over de Koerden aangedrongen op consequenties voor de betrekkingen met Irak. Weisglas (VVD) vroeg zich af of men een ambassadeur kan handhaven. Gualtherie van Weezel (CDA) wil dat alle Europese landen de diplomatieke betrekkingen met Irak op een lager niveau zetten. (Foto NRC Handelsblad- Chris de Jongh)