Kijk kijk Wat zou het nut van nachtkijkers nog ...

Kijk kijk Wat zou het nut van nachtkijkers nog wezen wanneer er niet bewezen werd dat deze vandaag de dag nog steeds onmisbaar zijn om 's nachts de zwarte lijst te kunnen lezen?

Deelbaar Was Kohl Samaritaan en deelde met de armen, de helft van wat hij aan- had zou er twee verwarmen.

Het bewijs Wie of ik was was ik volkomen kwijt Maar bij mij thuis lag mijn identiteit, en een agent is met me komen kijken. Zodoende wist dan toen tenminste hij 't.

De bron Kop op, Wim Kok, nu niet van dat benarde! Geen uitgemelk van macho's om hun harde gerij, maar waar de fiscus wordt geplukt pluk daar terug, dan heb je je miljarden.

Uniform Generaal Bernhard was weer op zijn best. Twee vingers hield hij fier tussen zijn vest. Maar dat ging niet zo goed als bij zijn voorbeeld: Een knoop eraf. Drie dagen licht arrest.

Napsalm Zelfs vindt de mus geen huis, o Heer. De katten wassen zich niet meer. Zo dooft het licht van deze eeuw, in rook en roet en zwarte sneeuw.

Koerden Een binnenlandse aangelegenheid. Zo raakt Saddam zijn tegenstanders kwijt. Bevriezend of verhongerend verschaffen ze aan zijn staat een stuk stabiliteit.

    • Kees Stip