Overzicht aanslagen door RAF sinds 1974

- 10 november 1974 - Moord op rechter Gunter von Drenkmann in West-Berlijn. - 24 april 1975 - Bezetting van de Westduitse embassade in Stockholm; daarbij werd de vrijlating geeist van Andreas Baader en Ulrike Meinhof; twee diplomaten en twee terroristen gedood bij explosie. - 7 april 1977 - Moord op de federale openbare aanklager, Siegfried Buback, in Karlsruhe. - 30 juli 1977 - Moord op bankier Jurgen Ponto nabij Frankfurt. - 5 september 1977 - Ontvoering van de voorzitter van de Westduitse werkgeversorganisatie, Hans Martin Schleyer. - 13 oktober 1977 - Kaping van een Lufthansa-vliegtuig, met als eis de vrijlating van gevangen RAF-leiders; vijf dagen later wordt het vliegtuig door Westduitse militairen bestormd op het vliegveld van Mogadishu (Somalie); enkele uren later plegen de RAF-leiders Andreas Baader, Jan-Carl Raspe en Gudrun Ensslin zelfmoord in de gevangenis van Stammheim, nabij Stuttgart; Schleyer wordt door zijn ontvoerders gedood. - 31 augustus 1981 - Autobom tot ontploffing gebracht bij Amerikaanse luchtmachtbasis Ramstein; 17 gewonden. - 15 september 1981 - Aanslag met anti-tankwapen op generaal Frederick Kroesen, commandant van de VS-strijdkrachten in Europa. Kroesen licht gewond. - 9 juli 1986 - Karl Heinz Beckurts, lid van de raad van bestuur van Siemens, wordt bij een bomaanslag gedood. - 30 november 1989 - De president van de Duitse Bank, Alfred Herrhausen, gedood bij explosie autobom. - 26 juli 1990 - Staatssecretaris van binnenlandse zaken Hans Neusel licht gewond bij bomexplosie. - 13 februari 1991 - Omstreeks 250 schoten afgevuurd op Amerikaanse ambassade in Bad Godesberg, bij Bonn. - 1 april 1991 - Detlev Rohwedder, leider van de Treuhand-holding die voormalige staatsbedrijven in de DDR moet saneren, met geweerschoten gedood in Dusseldorf.