Internationale

De redacteuren S. Adolf en P. Frentrop doen in NRC Handelsblad van 28 januari verslag van de persconferentie van de bestuurderen van Nationale Nederlanden en NMB.

“Dit is het bod, we kunnen niet aan de gang blijven” is de titel en in de loop van het verhaal volgen dan citaten van leden van de Raden van Bestuur die je eerder verwacht bij een briefing van een generaal in de Golf.

Het is geruststellend dat “de oorlogskas goed gevuld blijft en vooral dat alternatieve strategieen en... de kernkoppen liggen onder het zand, rekent u daar maar op.”

Aan de mensen achter de fusie op de indrukwekkende lijst naast het bedoelde artikel afgedrukt, richt ik dan ook mijn vraag: Kunt u in plaats van Goldman Sachs eens iemand inhuren die een fairness opinion geeft over uzelf? Of wordt het voor betrokkenen bij andere ondernemingen, medewerkers en aandeelhouders, tijd voor het sluiten van een molestverzekering?

    • Herman Menco