Bridge

Oude rivalen hebben gezamenlijk het vijfde World Top Bridgetoernooi op hun naam gebracht.

Benito Garozzo en Billy Eisenberg, in de jaren '70 spelers van de Italiaanse en Amerikaanse teams die elkaar de wereldtitel betwistten, hebben als partners spelend in de laatste spellen van het toernooi de winnaars van vorig jaar, de Engelsen Tonny Forrester en Andy Robson, achterhaald en met nipt verschil verslagen. In de slotronde verliep de match tussen Eisenberg-Garozzo en het Nederlandse vrouwenpaar Arnolds-Vriend, dat na een verrassende start in het toernooi zich niet wist te handhaven, betrekkelijk gemakkelijk voor de latere toernooiwinnaars (19-11). Forrester-Robson moesten de tegenstand zien te breken van de Fransen Chemla-Mari die zelf nog een kansje op de eindzege hadden. Hun door Robson schitterend afgespeeld 3-SA-contract en een gelukkig geboden manche was echter niet voldoende om de Fransen van zich af te schudden (16-14).