Tafeltennisteam

Zonder een individuele overwinning heeft het tafeltennisteam van bondscoach Jan Vlieg gisteren afscheid genomen van het Europese bekertoernooi voor landenteams.

Na de nederlaag tegen Joegoslavie volgden verliesbeurten tegen Zweden en Frankrijk. Vlieg liet Heister, tegen Joegoslavie in het enkelspel goed op dreef, gisteren tegen Zweden aan de kant. Zijn plaats werd ingenomen door Trinko Keen. Hij won de eerste game van Appelgren. Daarna had hij weinig meer in te brengen. Haldan kon het Persson helemaal niet moeilijk maken en liet het enkelspel in de laatste groepswedstrijd tegen Frankrijk aan zich voorbijgaan. Tegen de Fransen speelden Heister en Keen niet slecht, maar overwinningen leverde het niet op. Heister ging tegen Eloi in de slotfase twee keer in de fout: 20-22 en 19-21. Keen won de eerste game van Chila, zakte in de tweede weg en boog in de beslissende reeks met 19-21 het hoofd.