Mr. A. Deknatel

Mr. A. Deknatel (53) is benoemd tot directeur generaal zaken van de ABN AMRO Holding nv.

Hij volgt in deze functie drs. H. Heemskerk (47) op, die vice-voorzitter wordt van de raad van bestuur van F. van Lanschot Bankiers nv in 's Hertogenbosch. Deknatel is sinds 1964 in dienst bij de AMRO Bank respectievelijk ABN AMRO Holding en vanaf 1986 directeur generaal kantoren. Heemskerk volgt in zijn nieuwe functie dr. L. J. C. M. le Blanc op die secretaris generaal en lid van het uitvoerend comite van de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling in Londen wordt. Het is de bedoeling dat Heemskerk per 1 juli 1991 wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van F. van Lanschot Bankiers nv als opvolger van J. C. van Lanschot, die dan met pensioen gaat.

    • Dick van der Aart