S. Minnema; J. C. P. van Oosterom; ir. F. A. G. baron Collot d'Escury; ir. R. M. J. van der Meer; P. J. Baart; ir. J. C. C. Evers

S. Minnema (61), corporate director strategic planning en lid van de groepsraad van Akzo, treedt af wegens het bereiken van de leeftijdsgrens. Hij wordt opgevolgd door J. C. P. van Oosterom (56) die zijn functie als president van de chemiedivisie neerlegt. Deze functie krijgt ir. F. A. G. baron Collot d'Escury (59), de huidige president van de divisie zout- en basischemie die zal worden opgevolgd door ir. R. M. J. van der Meer, nu directielid van dezelfde afdeling. Van der Meer zal deel uitmaken van de groepsraad.

Bij Diosynth in Oss, fabrikant van basis-grondstoffen en deel uitmakend van de farmadivisie van Akzo is P. J. Baart (55) tot directeur benoemd, terwijl ir. J. C. C. Evers (47) (foto) adjunct-directeur wordt. Beiden zijn reeds vele jaren werkzaam bij het Akzo-concern.