PSV: 7-0

PSV heeft fors uitgehaald in de eerste van drie vriendschappelijke wedstrijden tegen het nationale elftal van India. In New Delhi werd het voor 50.000 toeschouwers in het Jawaharlal Nehrustadion 7-0 voor de Eindhovense club. Bosman (2x), Popescu (2x), Heintze, Chovanec en Kalusha scoorden. Doelman Hans van Breukelen, in gesprek met Nottingham Forest over een mogelijke terugkeer naar Engeland, redde knap op schoten van Litteu en Singh. Bij PSV was Romario niet van de partij. De Braziliaan zou zich al bij de selectie hebben moeten voegen, maar meldde zich niet. Hij wordt nu morgen verwacht. Stan Valckx die met Romario naar Brazilie was meegestuurd keerde wel op tijd terug. Ajax won een zaalvoetbaltoernooi in Istanbul. In de finale werd Galatasaray met 6-2 verslagen. De Amsterdammers wonnen in de poule van het Roemeense Craiova (2-1) en het Turkse Sariyer (4-0).