Van Poppel

Jean-Paul van Poppel gaat het komende seizoen voor PDM rijden. De sprinter tekende bij de wielerstal van Jan Gisbers een contract voor een seizoen, met een optie voor nog een jaar. Van Poppel klopte zelf opnieuw aan bij PDM, nadat eerdere onderhandelingen op niets waren uitgelopen. Met aangepaste eisen en de mededeling dat hij er alles voor wil doen op het hoogste niveau terug te keren. Twee jaar geleden won hij in de Tour vier ritten om daarna voor een riant salaris naar de ploeg van Peter Post te vertrekken. Daar stortte zijn imperium ineen. Gevolg: Post wilde van de renner af, hoewel Van Poppel dat bestrijdt. Gisbers heeft wel vertrouwen in een terugkeer van de sprinter op het hoogste niveau. Gisbers wil Van Poppel meenemen naar de Vuelta, de eerste grote ronde van het seizoen. 'Afhankelijk van zijn prestaties kijken we dan of hij in aanmerking komt voor de Tour.'