Verdachten diefstal tapijten vrijgelaten

ZWOLLE, 22 nov. De geroyeerde fractievoorzitter van de SGP-afdeling Genemuiden, die ervan wordt verdacht tapijten bij zijn werkgever te hebben verduisterd, is dinsdagavond op vrije voeten gesteld. Twee inwoners van Genemuiden die dinsdag werden aangehouden op verdenking van heling zijn eveneens op vrije voeten gesteld. Volgens de officier van justitie is het in het belang van het onderzoek niet langer noodzakelijk de verdachten vast te houden.

Cocaine

ROTTERDAM, 22 nov. De Rotterdamse politie heeft maandagavond 50 kilo cocaine in beslag genomen. Twee Rotterdammers, een 33-jarige en een 35-jarige man, zijn aangehouden. De twee waren op de Nieuwe Binnenweg bezig dozen uit een auto te laden. De politie was hen op het spoor gekomen door een tip. In de dozen zat de cocaine met een straatwaarde van 5 miljoen gulden. Waar het spul vandaan komt is nog niet duidelijk. De twee zijn niet erg spraakzaam, zo meldt de politie.