Elftal weggestuurd

De Etiopische voetbalbond heeft na de nederlaag tegen Tunesie de gehele nationale elftal alsmede twee coaches terzijde geschoven. Het werd in Addis Abeba 0-2. De drastische beslissing werd na een buitengewone bondsvergadering genomen. Het dagblad Addis Zemen publiceerde en verklaring van de bond waarin de spelers gebrek aan vaderlandsliefde en een te geringe wil tot samenwerking verweten.

Boetes Juventus

De clubleiding van Juventus heeft forse boetes uitgedeeld aan twee spelers. De Braziliaan Julio Cesar en Paolo di Canio moeten ieder een bedrag van 25 miljoen lire (37.500 gulden betalen. Beiden werden afgelopen zondag in het duel met AS Roma (5-0) door scheidsrechter Staffioggia van het veld gezonden. Tijdens de ontmoeting kwam het tot een handgemeen, als gevolg waarvan ook Roma-speler Sebino Nela voortijdig naar de kleedkamers moest.