Van Aerle

Berry van Aerle, de PSV-verdediger wordt morgen in Geldrop opnieuw aan zijn knie geopereerd. Van Aerle moet na de operatie tien dagen in het ziekenhuis blijven. Het genezingsproces vergt ongeveer vijf maanden. Van Aerle heeft de knie laten onderzoeken door de Belgische orthopedisch chirurg, Martens, die ook onder handen had. Martens kwam met zijn collega en clubarts van PSV Van den Hoogenband tot de conclusie dat operatief ingrijpen noodzakelijk is. 'Martens en Van den Hoogenband hebben mij gegarandeerd, dat ik weer topvoetbal kan spelen', verklaarde Van Aaerle. 'Het gaat even duren, maar ik wordt honderd procent beter. Daar houd ik mij aan vast.'

Een andere PSV'er, Romario, zal nog drie weken buiten de lijnen blijven. De Braziliaan ondervindt nog steeds hinder van een enkelblessure.