Handballers eruit

De drie Nederlandse vertegenwoordigers in de Europese bekertoernooien handbal voor mannen zijn in de tweede ronde uitgeschakeld. In de returns kwam alleen Tachos tot winst. Empor Rostock werd met 26-21 verslagen. Evenals Hermes en Sittardia was Tachos in de eerste duel al in een kansloze positie gemanoeuvreerd. Niettemin bereikte Tachos tegen Rostock een verdienstelijk resultaat. Ronald van Oostenbruggen en Pjotr Konitz waren met acht en vijf treffers de schotvaardigste spelers bij de Brabanders, die met 26-21 zegevierden. De marge van tien doelpunten (15-25), die Rostock in de thuiswedstrijd had gecreeerd, was evenwel te groot. Sittardia, dat in eigen hal 43 treffers kreeg te verwerken, verloor van Barcelona met 33-17. Hermes ging met 25-11 tegen TSV Milbertshofen onderuit.