Content Beheer koopt Schoevers

ROTTERDAM, 26 okt. Het uitzendbureau Content Beheer is van plan de Stichting Schoevers, gerenommeerd voor haar secretaresse-opleidingen, over te nemen.

Beide directies onderzoeken de mogelijkheden voor deze overname en hebben de verwachting dat overeenstemming kan worden bereikt. Verlies van werkgelegenheid wordt niet verwacht, aldus een gezamenlijke verklaring van Content en Schoevers.

Content Beheer, opgericht in 1964 en sinds 1986 op de beurs genoteerd, is actief op het terrein van uitzending van personeel, detachering, berdrijfsadvisering, werving en selectie, outplacement, opleidingen, tekstverwerking, data, automatisering en reclame.

Schoevers, opgericht in 1913, heeft een belangrijke marktpositie in de secretariele- en management-ondersteunende opleidingen.