Duel met Grieken rechtstreeks op tv

PORTO, 19 okt. De KNVB is na de nederlaag van het Nederlands elftal in Portugal niet van plan een rechtstreekse tv-uitzending van de interland tegen Griekenland op 21 november in De Kuip te blokkeren. Sectievoorzitter betaald voetbal Martin van Rooijen verklaarde op het vliegveld van Porto dat de voetbalbond er niet aan twijfelt dat het stadion uitverkocht raakt. 'Waarom zou het stadion niet vollopen? Bovendien al zou De Kuip slechts met twintigduizend toeschouwers zijn gevuld, dan nog is het lonend om een rechtstreekse uitzending te laten doorgaan', aldus Van Rooijen.

De sectievoorzitter verklaarde verder dat het vertrouwen in bondscoach Rinus Michels niet te hebben verloren. Een gesprek met ontevreden spelers zal het sectiebestuur uit de weg gaan. 'Ik weet dat Van Basten met mij wil praten. Maar voor technische zaken is Michels de aangewezen man.'