UEFA-Cup

De zes duels uit het UEFA-Cuptoernooi leverden geen verrassing op. Borussia Dortmund won de wedstrijd tegen FC Chemnitz met 2-0 en plaatste zich voor de volgende ronde. Luzern kwalificeerde zich, mede door een doelpunt van Van Eck en Bordeaux, met winst en gelijkspel voor de tweede ronde. Real Sociedad had zelfs de uitgemaakte doelpunten nodig om tegen Lausanne Sports verder te komen. In Zwitserland was met 2-3 verloren, in San Sebastian maakte Aldridge de kostbare treffer. Net als Borussia won ook Admira Wacker twee keer. De Weense toeschouwers hadden, tegen Vejle BK uit Denemarken, daar al op gerekend. Er kwam slechts 2000 mensen kijken. Bordeaux, dat in Noord-Ierland niet verder was gekomen dan een gelijkspel (0-0) tegen Glenavon, nam in eigen stadion al binnen tien minuten afstand. Bugarry en Ferreri scoorden en gaven de 12.000 toeschouwers daarmee zekerheid.