Overleg Feyenoord

Feyenoord wil het overleg dat het binnenkort met de Roemeense sportautoriteiten heeft over de rel rond middenvelder Sabau een internationaal tintje geven. Directeur Martin Snoeck gaat ook Real Madrid (Hagi), Bayer Leverkusen (Lupescu) en PSV (Popescu) bij de zaak betrekken. 'Het is in het belang van alle partijen dat er rust komt en dat er duidelijkheid wordt geschapen. Ik zal nog voor de volgende interland van Roemenie gaan praten. Het lijkt me zinvol dat ook de andere Westerse clubs die internationals van dit land hebben, daaraan meewerken.' Snoeck zei dat voorlopig niets een verder optreden van Sabau in de Roemeense ploeg in de weg staat. Vorige week nog verklaarde de directeur van Feyenoord dat zijn speler door Roemeense sportautoriteiten was gechanteerd, nadat hij had overwogen zich terug te trekken voor de interland tegen Polen. Sabau verklaarde vervolgens niet te zijn bedreigd, waarop Feyenoord in Roemenie excuses aanbood.