Johan Cruijff

Johan Cruijff dringt in de besprekingen met zijn club Barcelona over een nieuw contract aan op een functie als algemeen manager. De trainer wil bij de club blijven, maar de verantwoordelijkheid dragen voor de hele voetbalsectie van Barcelona. Cruijff uit zijn wensen vandaag in de landelijke kranten Marca, het grootste sportblad van Spanje, en As. Cruijff, wiens huidige contract aan het einde van dit seizoen afloopt, ziet zich het liefst werken zoals Aito Garcia Reneses bij de basketbalafdeling van Barcelona. Cruijff wil een belangrijkere rol voor zijn assistenten Bruins-Slot en Rexach als het om de coaching en veldtraining van de hoofdmacht gaat. Zelf wenst hij de verantwoordelijkheid voor de prestaties te behouden, maar zich vooral te bekommeren met het werk als algemeen manager.