Tientallen tips over verdwijning Limburgse vrouw

KERKRADE, 18 sept. Na de televisie-oproep over de in Oostenrijk spoorloos verdwenen 27-jarige G. Widdershoven-Groen uit Kerkrade, zijn gisteravond bij de gemeentepolitie in Kerkrade 35 tips binnengekomen. Dat heeft een politiewoordvoerder meegedeeld. Tipgevers beweren zowel de vrouw als de eveneens verdwenen camper waarin zij met haar man op vakantie was na 23 augustus nog te hebben gezien in Oostenrijk, Duitsland, Nederland en Belgie. Op 23 augustus is de echtgenoot van de vrouw, de 27-jarige R. Widdershoven, zwaar gewond aangetroffen op zestig kilometer afstand van de stad Linz, in de bossen nabij Gmunden. De man, die nu wordt verpleegd in een ziekenhuis in Linz, is gedeeltelijk verlamd. De Oostenrijkse politie vermoedt dat de vrouw door overvallers is meegenomen.