Bridge-brons

Carla Arnolds en Bep Vriend hebben bij het wereldkampioenschap bridge beslag gelegd op het brons. Bij het ingaan van de laatste ronde waren ze aanvankelijk als eerste geklasseerd. Een protest van de Amerikaansen Shuman-McCallum, de latere wereldkampioenen, tegen een onduidelijke informatie van Carla Arnolds werd toegewezen. Daardoor werden de twee Nederlandsen met gering verschil naar de tweede plaats verwezen. In die slotronde begonnen Arnolds-Vriend slecht en het begin bleek bepalend voor de voor titelkandidaten te lage slotscore van 50 procent. Ook de lijstaanvoerders Deas-Palmer bezweken onder de druk zodat Shuman-McCallum uit vierde positie konden opstomen naar de eerste plaats, daarbij hun landgenoten Radin-Wei viertiende procent achter zich latend. Bij de mannen wonnen de Brazilianen Chagas-Branco op imponerende wijze met een voorsprong van 21 procent op nummer twee en een nooit eerder vertoond gemiddelde.