Voetbalgevecht

Een grote politiemacht heeft in Guayaquil (Ecuador) moeten ingrijpen tijdens de halve finale van het voetbaltoernooi om de Copa Libertadores, het Zuidamerikaanse clubkampioenschap. Tijdens de wedstrijd tussen Barcelona Guayaquil en River Plate uit Buenos Aires brak een vechtpartij uit tussen supporters van beide partijen. De tussenkomst van de politie duurde tien minuten, waarna de wedstrijd werd hervat. Oud-international Daniel Passarella, de coach van River Plate, werd door de scheidsrechter van het veld verbannen. Van elke ploeg kreeg een speler de rode kaart. Voor het ingrijpen van de politie verspeelde River Plate de thuis opgebouwde voorsprong van 1-0. Barcelona won het duel in Guayaquil met dezelfde cijfers. Barcelona plaatste zich voor de finale door de strafschoppen beter te nemen. De tegenstander wordt Atletico Nacional uit Colombia of bekerhouder Olimpia uit Paraguay.