Grand Slam-cup

De interesse bij de toptennissers voor de Grand Slam-Cup, de afsluiting van het tennisseizoen namens de Internationale Tennis Federatie, is groot. Het gigantische geldbedrag, elf miljoen gulden, dat er van 11 tot en met 16 december in Munchen te verdelen valt heeft veel spelers gelokt. De nummer een van de wereld, de Zweed Stefan Edberg, heeft zijn komst aangekondigd. Ook Ivan Lendl neemt deel. Uit de Verenigde Staten komen de winnaar van Flushing Meadow, Pete Sampras, de finalist van zowel de Open Franse als Amerikaanse strijd, Andre Agassi, Aron Krickstein en Michael Chang. Publiekstrekker Boris Becker blijft echter thuis. Hij vindt het belachelijk dat er bij het evenement meer dan elf miljoen gulden is te verdienen. Onzeker is ook de komst van McEnroe, die in het verleden eveneens fel geageerd heeft tegen het toernooi. Andres Gomez, Mats Wilander, Yannick Noah en Goran Ivanisevic nemen wel deel.