Contract KNVB

PTT Telecom overweegt niet het sponsorcontract met de KNVB te annuleren, nu de naam van het bedrijf mogelijk niet door het televisie-programma Studio Sport aan die van de eredivisie mag worden gekoppeld. Een van de voorwaarden van de drie-jarige verbintenis, waarmee een bedrag van ongeveer zes miljoen gulden is gemoeid, was dat de naam PTT Telecom-competitie (voorheen eredivisie) in beeld zou worden gebracht. Het commisariaat van de media heeft echter laten weten, dat Studio Sport bij het vermelden van deze sponsornaam een boete riskeert. Een woordvoerder van de PTT verklaarde echter, dat zelfs in het 'ergste' geval de verbintenis niet op losse schroeven zal komen te staan. 'Als het zover komt dat onze naam inderdaad niet op televisie wordt genoemd, zullen we op zoek gaan naar andere wegen om dezelfde doelstelling te verwezenlijken.'