Bondscoaches

Paulo Roberto Falcao is benoemd tot bondscoach van Brazilie. De 36-jarige oud-international volgt Sebastiao Lazaroni op, die al voor de wereldtitelstrijd in Italie te kennen gaf zijn loopbaan bij het Italiaanse Fiorentina voor te zetten. Falcao was in de jaren tachtig een van de toonaangevende spelers uit de Braziliaanse ploeg. De middenvelder nam deel aan de strijd om het wereldkampioenschap in Spanje (1982) en Mexico (1986). Gheorghe Constantin wordt de nieuwe bondscoach van Roemenie. De 57-jarige oud-aanvaller van Steaua Boekarest volgt Emerich Jenei op, die stopte na het toernooi om het wereldkampioenschap voetbal Roemenie reikte in Italie tot de tweede ronde. De ploeg werd daarin, na het nemen van strafschoppen, uitgeschakeld door Ierland. Constantin was eerder trainer van Farul Constanta.