Kaltz terug

Tweehonderd mensen woonden gisteren de training van de Hamburger SV bij. De oorzaak van deze voor Hamburgse begrippen massale opkomst was Manfred Kaltz. De 37-jarige routinier draait op proef mee bij de club die hij een jaar geleden na achttien seizoenen verruilde voor Girondins Bordeaux. De voormalige international hij speelde 69 keer voor de Bondsrepubliek stelde zich na de hernieuwde kennismaking met zijn oude werkgever over een mogelijke come-back terughoudend op. Het kortstondige verblijf in Frankrijk was geen succes. Halverwege het seizoen werd de 'veteraan' uitgeleend aan de tweede divisieclub Mulhouse. Hamburger SV behoeft geen transfersom te betalen. Mocht trainer Schock, hij beslist na een stage van tien dagen, Kaltz willen inlijven, dan zal hij per gespeeld duel betaald worden.