Atletiekploeg

Robin van Helden en Marcel Versteeg, beiden van V. en LTC uit Den Haag, zijn toegevoegd aan de Nederlandse atletiekploeg voor de Europese titelstrijd in Split, die 27 augustus begint. Van Helden zal uitkomen op de 800 en 1500 meter, Versteeg loopt de vijf kilometer. Beide atleten hadden niet voldaan aan de A-limiet op hun specialiteit, maar kregen toch het voordeel van de twijfel.

De Nederlandse ploeg bestaat nu uit zestien mannen en vrouwen. De ploeg ziet er als volgt uit: Vrouwen: Ellen van Langen (800 m), Gretha Tromp (400 m en/of 400 m horden), Carlien Harms (10.000 m), Marjan Freriks (10.000 m) en Jolanda Homminga (marathon). Mannen: Frans Maas (verspringen), Robert de Wit (tienkamp), Eric de Bruin (discuswerpen), John Vermeule (marathon), Gerard Nijboer (marathon), Marti ten Kate (10.000 m en marathon), Han Kulker (1500 m), Jeroen van der Meer (speerwerpen), Johan van Lieshout (speerwerpen), Robin van Helden (800 en 1500 m) en Marcel Versteeg (5.000 m).