Jongetje (9) komt om bij steekpartij

SANTPOORT, 6 aug. Bij een steekpartij in Santpoort is vrijdag een 9-jarige jongen uit Den Bosch om het leven gekomen. De steekpartij vond rond het middaguur plaats nabij het NS-station in Santpoort-Noord. De jongen was daar samen met een neefje aan het spelen. Dit neefje heeft verklaard dat er plotseling een onbekende jongen van ongeveer 15 jaar oud dreigend op hen af kwam. Die zou zonder enige aanleiding op de jongen uit Den Bosch hebben ingeslagen. Hij overleed in het ziekenhuis aan het letsel, waaronder steekwonden. Een twintig leden tellend recherchebijstandsteam heeft een buurtonderzoek gehouden. De politie beschikt volgens een woordvoerder over 'een vaag signalement' van de vermoedelijke dader, maar het onderzoek heeft nog geen tastbare resultaten opgeleverd.