Zoon Brando van moord verdacht, borg tien miljoen

LOS ANGELES, 27 juli De zoon van acteur Marlon Brando, Christian, die van moord wordt verdacht, blijft voorlopig in voorarrest. Zijn vader kon de borgtocht van tien miljoen dollar wel betalen, maar Christians paspoort is onvindbaar. Zonder inlevering van het paspoort weigert justitie hem vrij te laten.

Christian Brando, een 32-jarige lasser, moet terechtstaan op beschuldiging van moord op de Tahitiaanse vriend van zijn halfzuster Cheyenne (20). Cheyenne, die toen hoogzwanger was, vertelde Christian dat haar vriend haar had mishandeld. Daarop schoot Christian hem dood.

Cheyenne, die zowel Amerikaanse als Franse staatsburger is, vertrok daarop naar Tahiti, waar ze intussen is bevallen. De politie van California zoekt haar als getuige bij het proces. (Reuter)