Internatio-Muller

Internatio-Muller heeft de elektrotechnische groep Holding Vonk Coevorden overgenomen. Deze groep heeft een omzet van ongeveer fl. 60 miljoen per jaar en 350 mensen in dienst. Voor Internatio betekent de overneming een geografische uitbreiding naar Noord- en Oost-Nederland van de activiteiten van de sector elektrotechniek, waarvan Van Rietschoten en Houwens Elektrotechnische Maatschappij de grootste werkmaatschappij is.

Bij Vonk horen Vonk Systems in Coevorden (fabricage van systemen op het gebied van elektronisch, pneumatisch, meet- en regeltechnisch gebied), Vonk Installatie in dezelfde plaats met vestigingen in Hoogezand, Drachten en Den Helder (elektrotechniek en meet- en regeltechniek), Vonk Automatisering (ontwikkeling en produktie van elektronische datatransmissiesystemen en industriele automatisering) en Vonk West in Rotterdam (elektrotechniek en meet- en regeltechniek voor de petrochemische industrie).