Snelle hereniging

De Duitse hereniging zal op voetbalgebied nog in 1991 een feit zijn. Het komt er op neer dat het DDR-voetbal door de Westduitsers wordt overgenomen. Dat is een jaar eerder dan voorzien. Met ingang van het seizoen 1991/'92 zal een aantal clubs uit de DDR deel uitmaken van de eerste en tweede Bundesliga. De kwalificatiewedstrijden voor de eindronde om het Europees kampioenschap en de Olympische Spelen tussen West-Duitsland en de DDR worden van de agenda afgevoerd. De DDR zal zijn inschrijving intrekken. De Westduitse bond is bezig een groot hulpverleningsplan te ontwikkelen. In plaats van de EK-kwalificatiewedstrijd van 21 december 1991 tussen beide landen in Munchen wil DFB-baas Hermann Neuberger een ontmoeting van het Duitse elftal met Cameroun, de ploeg die in Italie zo positief verraste.