ONDERZOEK; Lief en stout

Wat ouders lief en stout vinden kan iedereen wel zo'n beetje zelf bedenken. Wij zijn heel benieuwd of kinderen het met hen eens zijn. Daarom stellen we nog een keer de vier vragen van het onderzoek over lief en stout.1. Wat is het stoutste of gemeenste dat je ooit hebt gedaan? Heb je er spijt van of zou je het nog wel eens willen doen?2. Wat is het liefste dat je ooit hebt gedaan? Voor wie deed je het en waarom?3. Wat is het gemeenste dat iemand jou ooit heeft aangedaan? Is hij of zij vaker zo gemeen? Of was het eigenlijk ook een beetje je eigen schuld?4. Herinner je je dat iemand ooit zomaar iets heel liefs voor jou deed? Wat was dat? Zou je zelf zo lief kunnen zijn? Stuur je antwoorden voor zaterdag 28 juli naar Onderzoek Kinderpagina, NRC Handelsblad, Paleisstraat 1, 1012 RB Amsterdam. Vermeld alsjeblieft naam, adres en leeftijd.