Arrestaties in Spanje om drugs

MADRID, 11 juli De Spaanse politie heeft begin deze week opnieuw een aantal personen aangehouden die worden verdacht van handel in verdovende middelen op grote schaal. Onder de dertien gearresteerden zijn drie Colombianen en een Westduitser. In de kampeerauto van de Duitser, die geparkeerd stond bij het Madrileense vliegveld Barajas, werd vijfhonderd kilo cocaine aangetroffen. Vorige maand werden reeds achttien personen aangehouden op verdenking van drugssmokkel tijdens een grootscheepse operatie in de kustprovincie Galicie en in Madrid. Volgens het openbaar ministerie heeft het verhoor van de eerste reeks verdachten deze tweede golf van arrestaties mogelijk gemaakt. Justitie verwacht binnenkort opnieuw een serie aanhoudingen te kunnen doen in verband met deze zaak.