Steve Bull

De tweede keus van Engeland heeft zich in Pula op Sardinie ingeschoten. De reserves versloegen het naar de Serie A gepromoveerde Cagliari met 6-0. Steve Bull, spits van derde-divisieclub Wolverhampton Wanderers, scoorde twee keer. Platt (2), Beardsley en Dorigo zorgden voor de andere doelpunten. Bondscoach Bobby Robson hield Lineker, Barnes, Bryan Robson, Waddle, Shilton, Pearce en Butcher aan de kant. Zij zijn zeker van een basisplaats. Voor de resterende vier posities komen zes tot zeven spelers in aanmerking. Middenvelder McMahon van Liverpool maakte een goede indruk. Hij is een van de kandidaten voor twee plaatsen op het middenveld naast Robson en Waddle. Concurrentie ondervindt hij van Webb, Platt en Gascoigne. In de verdediging zijn Butcher en Pearce zeker van hun plaats. Voor de overige twee vacatures strijden Walker, Dorigo, Stevens en de van een blessure herstelde Wright.