Overleg stokt bij Philips en Olivetti

TURIJN, 29 mei De onderhandelingen tussen Philips en Olivetti over samenwerking op computergebied zijn bevroren, dit hangende de problemen in de top van Philips. Dat is gebeurd op initiatief van Philips. Dr. B. Lamborghini, vice-president van Olivetti, heeft dat vanmorgen verklaard in Turijn.

Philips geeft geen commentaar op de uitspraken van de Olivetti-topman. Een woordvoerder zegt wel dat de verklaring die Philips vorige week uitgaf nog altijd opgaat. Daarin werd gezegd dat Philips en Olivetti onderhandelen over een cooperatie op deelgebieden. Dat betekent dat de onderhandelingen volgens Philips nog steeds in volle gang zijn.

Volgens Lamborghini bestaan de communicatielijnen tussen Philips en Olivetti nog wel maar wordt er momenteel geen gebruik meer van gemaakt.

Pag.13: Vervolg