Opvolger Robson

Graham Taylor, manager van de Engelse eerste divisieclub Aston Villa, wordt in de Engelse pers als de belangrijkste kandidaat genoemd om Bobby Robson, die een tweejarig contract bij PSV tekende, als bondscoach op te volgen. Behalve Taylor staan ook Terry Venables (Tottenham Hotspur) en Howard Kendall (Manchester City) hoog genoteerd. Kendall liet gisteren echter weten vereerd te zijn, maar toch liever bij Manchester City te blijven. Taylor werkte in het verleden al eens voor de Engelse bond. Hij had toen de B-ploeg onder zijn hoede. Hij begon zijn trainersloopbaan in 1976 bij de vierde divisieclub Lincoln City waarmee hij kampioen werd. Met FC Watford promoveerde hij naar de eerste divisie en bereikte ook de finale om de FA-cup. Dit seizoen eindigde Taylor met Aston Villa als tweede achter Liverpool.