Versvoetstoots

Oost-europabank Perfide tweetal dat in het geniep besliste toen de rest nog even sliep: Francois en Maggie, let op onze daden, zolang de leeuw nog klauwen heeft, piep piep. Philips Die gisse Wisse wist het vantevoren wat aandeelhouders hadden willen horen. Een nieuwe scheerkop in het apparaat en alle makke schapen zijn geschoren. Sport in het kort Hoe steunen wij de Nederlandse sporter? Geef iedere supporter een supporter. Bij alles wat hij kort en klein wil slaan slaat die hem nog wat kleiner en wat korter. Tunnels Heilige koe, loeizwaar belast om tunnelgeld te vangen: de mollen worden blij verrast met veel te grote gangen. Voor altijd Joris Dat grijze hoofd is heel wat minder hip, en nergens op die nieuwe bovenlip zo'n charismatisch kruimelvanggevaarte. Kom Joris, zet de kop weer op de kip! Z/W A is een Ambtenaar, edel van inborst, B is Begrip voor wie Nederland in dorst. Z zijn Zigeuners, verwen ze eens echt. W zijn de Watten waarin je ze legt. Intifadah Het is niet eerlijk: kogels tegen stenen, maar wie we onze bijstand ook verlenen, voor allen valt er een verloren land dat al of niet beloofd was te bewenen.