KLM-Cityhopper

De vorming van de nieuwe regionale luchtvaarmaatschappij KLM-Cityhopper is mogelijk geworden nu een akkoord is bereikt met de Nederlandse Vereniging van Verkeersvliegers over de belangrijkste onderdelen van een CAO voor de vliegers van de nieuw te vormen regionale luchtvaartmaatschappij. Overigens moet de ledenraad van de Vereniging van Nederlandse Verkeersvliegers de afspraak nog formeel goedkeuren. Verder worden nog gesprekken gevoerd met de Vereniging van Cabinepersoneel en de organisaties die het grondpersoneel vertegenwoordigen. Als de CAO voor de vliegers wordt goedgekeurd, kan de fusie in de loop van dit jaar een feit worden. Voor de vliegtuigen van de nieuwe maatschappij is een beschildering ontworpen die afwijkt van die van NLM-Cityhopper en die van Netherlines. In de beschildering zijn de kleuren rood, wit en blauw terug te vinden.