Selectie Engeland

De Engelse bondscoach Bobby Robson heeft zijn selectie van 22 spelers voor het WK-voetbal in Italie bekend gemaakt. Engeland treft in de voorronde Europees kampioen Nederland, Ierland en Egypte. Robson kan weer beschikken over Neil Webb. De middenvelder van Manchester United is hersteld van een achillespeesblessure. De selectie: doel: Shilton (Derby), Woods (Glasgow Rangers), Seaman (Arsenal). Verdediging: Stevens (Glasgow Rangers), Parker (Queen's Park Rangers), Walker (Nottingham Forest), Butcher (Glasgow Rangers), Wright (Derby), Pearce (Nottingham Forest), Dorigo (Chelsea). Middenveld: Waddle (Olympic Marseille), Steven (Glasgow Rangers), Midge (Nottingham Forest), Webb (Manchester United), Bryan Robson (Manchester United), Gascoigne (Tottenham), McMahon (Liverpool). Aanval: Barnes (Liverpool), Beardsley (Liverpool), Lineker (Tottenham), Bull (Wolverhampton), Platt (Aston Villa).