Ongeregeldheden bij concert Stones

ROTTERDAM, 22 mei - Voorafgaande aan het laatste concert van de Rolling Stones, gisteravond in het Feijenoordstadion in Rotterdam, hebben zich bij de toegangspoorten ongeregeldheden voorgedaan. Een groot aantal fans zonder kaartjes probeerde met geweld het stadion binnen te dringen door de toegangshekken te forceren. De politiewoordvoerder spreekt van 'incidentjes'. De ordedienst van het Feijenoordstadion, verantwoordelijk voor de bewaking binnen de toegangshekken en in het stadion, heeft volgens een verklaring van de politie vorkheftrucks ingezet om de teleurgestelde fans tegen te houden. Een agent raakte licht gewond. Een bezoeker werd getroffen door een vallend hek en liep ernstig hoofd- en beenletsel op. De politie te paard voerde enige charges uit en verrichte veertig arrestaties. Een aantal van de aangehouden fans behoorde tot de vaste kern van Feijenoordsupporters.