Baby spoorloos verdwenen uit auto in Roermond

ROERMOND, 12 mei - Een 9 maanden oude baby uit het Noordlimburgse Kessel is in Roermond spoorloos verdwenen. Dat heeft de politie gisteren meegedeeld. De ouders van het meisje waren donderdagavond op familiebezoek in Roermond geweest. Toen zij op weg naar huis nog iets wilden eten in een snackbar lieten zij de baby in hun auto achter. Toen zij rond middernacht terugkwamen bleek de achterruit van de auto verbrijzeld en het reiswiegje met de baby, dat op de achterbank stond, verdwenen. De ouders sloegen meteen alarm. Een politieteam van twintig man aan een uitgebreid buurtonderzoek begonnen, maar dat heeft tot nu toe geen sporen van de dader(s) opgeleverd. Ook binnengekomen tips naar aanleiding van televisie-uitzendingen hebben nog niets opgeleverd.